Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 серпня 2023 р.

У секторі військових поховань на "Яцево" замінять прапори, які втратили свій зовнішній вигляд


Фото № 1
Фото № 2

Виконати цю роботу доручив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако під час загальноміської щотижневої наради восьмого серпня. За їх виглядом й надалі слідкуватимуть та в разі потреби оновлюватимуть синьо-жовті прапори. 

Територія цього сектору, де постійно відбуваються похорони наших Захисників та Захисниць, завжди повинна мати доглянутий вигляд, йшлося під час наради. 

   Зазначив Олександр Ломако і про те, що представники органів місцевого самоврядування під час вшанування пам'яті загиблих Героїв, мають знаходити можливість поспілкуватися з їх рідними та близькими, для того, щоб вони, у разі необхідності, знали до кого звернутися для вирішення конкретних питань.  

— Це велике горе для родин і завжди важко підібрати слова, аби висловити співчуття. Потрібно забезпечувати присутність представника міської ради на похованні не просто для того, щоб вшанувати пам'ять і покласти квіти, а потрібно спілкуватися з родинами, щоб вони розуміли, що конкретні питання пуботового та соціального характеру в нашій компетенції і що вони можуть звернутися до нас для отримання допомоги. Це найменше, що ми можемо зробити для них, — сказав Олександр Ломако.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото Суспільне Чернігів

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!