Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 серпня 2023 р.

Робоча група зі створення плану відновлення та розвитку Чернігова розпочала підготовку документа


Фото № 1
Фото № 2

У форматі відеоконференції минулого тижня відбулося перше засідання спільної робочої групи Чернігівської міської ради та "Агенції відновлення та розвитку", яка готуватиме план відновлення та розвитку територіальної громади. У нараді, яка пройшла під головуванням заступника Чернігівського міського голови Олександра Атрощенка, взяли участь керівники підрозділів міської ради та експерти "Агенції відновлення та розвитку".

 Учасники засідання обговорили низку робочих питань, зокрема, загальні дані щодо пошкоджень, яких було завдано Чернігівській міській територіальній громаді внаслідок повномасштабної військової агресії рф, обмінялися думками щодо "Порядку розроблення, реалізації та моніторингу плану відновлення та розвитку регіонів і планів відновлення та розвитку територіальних громад", який визначає процедуру та строки створення й затвердження документа, над яким працює робоча група, а також окреслили пріоритетні завдання співпраці на найближчий час.

 Розробка плану відновлення та розвитку місцевої громади здійснюється міською радою Чернігова та ГО "Агенція відновлення та розвитку" в рамках проєкту "Прозорий та ефективний процес відновлення України на місцевому рівні", який реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI).

Співробітництво передбачає надання експертами Агенції громаді Чернігова консультативної підтримки, проведення моніторингу дотримання національної методології в процесі роботи над планом відновлення та розвитку, допомогу у виявленні можливих корупційних ризиків тощо. Не менш важливим завданням співпраці є об’єднання зусиль територіальної громади, керівництва регіону, місцевих громадських організацій та їх активна участь в ухваленні рішень.

ГО "Агенція відновлення та розвитку"

Головне фото з мережі Інтернет

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!