Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 серпня 2023 р.

З 7 серпня на "ЗАЗ" почнуть курсувати відразу чотири тролейбусних тимчасових маршрути


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У Чернігові з понеділка, сьомого серпня, чотири тимчасові маршрути міського електричного транспорту курсуватимуть до зупинки громадського транспорту «Автозавод». Мова йде про тролейбусні маршрути:

  • № 4 Т – "Автозавод – КСК" (через вул. Івана Мазепи);
  • № 3 Т – "Автозавод – Залізничний вокзал" (через просп. Перемоги);
  • № 9 Т – "Міська лікарня № 2 – Автозавод" (через вул. П’ятницьку);
  • № 10 Т "Автозавод – Діагностичний центр" (через просп. Левка Лук’яненка).

Відповідні зміни до маршрутної мережі громадського транспорту погоджені на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, третього серпня.

На ділянці від обласної лікарні до кінцевої зупинки громадського транспорту «Автозавод» наразі завершилися роботи з відновлення зруйнованої контактної мережі. Тепер транспортне сполучення мікрорайону "ЗАЗ", який суттєво постраждав внаслідок збройної агресії рф у 2022 року, значно покращиться.Його жителі матимуть можливість діставатися до робочих місць, важливих соціальних об’єктів, закладів освіти.

Тимчасовий маршрут № 4 Т "Автозавод-КСК", який вводиться, матиме такий шлях проходження: зупинка "Автозавод" просп. Миру вул. Івана Мазепи до зупинки "вул. Ціолковського", що знаходиться на вул. І. Мазепи, та за аналогічним маршрутом у зворотному напрямку.

Тимчасові маршрути № 3 Т, 9 Т, 10 Т продовжуються від зупинки "Обласна лікарня» до кінцевої зупинки «Автозавод» з відповідною зміною назв маршрутів.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!