Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 липня 2023 р.

На засіданні сесії медикам вручили медалі "За оборону Чернігова"

+32
+29

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25
Фото № 26
Фото № 27
Фото № 28
Фото № 29
Фото № 30
Фото № 31
Фото № 32
Фото № 33
Фото № 34
Фото № 35

Відбулася 33 (позачергова) сесія Чернігівської міської ради VIIІ скликання. Сьогодні, 31 липня, на засідання зібралося 28 депутатів та депутаток. Порядок денний сформований із 50 питань, включаючи додаткові.  

На початку сесії присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх цивільних та військових, чиє життя обірвалося внаслідок російсько-української війни. 

Також цього дня було продовжено традицію вручення відзнаки територіальної громади — медалі "За оборону Чернігова". Її отримали шість медичних працівниць КНП "Сімейна поліклініка" Чернігівської міської ради.

Зазначимо, що вручення цієї медалі працівникам та працівницям цієї сфери почали в день їх професійного свята  27 липня. В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако відвідав лікарні обласного і міського підпорядкування аби подякувати від імені всієї громади за внесок, який вони зробили в оборону Чернігова під час активних бойових дій у 2022 році. Всього до нагородження представлено було 180 осіб. 

— Місто вистояло, в першу чергу, завдяки героїчним діям ЗСУ, але так само і єдності всіх чернігівців. Які, кожен на своєму місці, ті, хто тут залишилися, зробили все, щоб місто у тих специфічних умовах вистояло: комунальні служби, рятувальники, волонтери, чернігівці, які допомагали один одному, а також це медики, які в тих умовах — без світла, без води, без тепла лікували цивільних та військових — рятували життя. І, звичайно, вони гідні наших слів подяки від імені міської ради, депутатського корпусу, всіх чернігівців, — сказав під час вручення відзнак у сесійній залі Олександр Ломако. 

 

Ми намагалися працювати так, щоб наші діти були забезпечені медичною допомогою. Чернігів був незламним, є таким і буде. Слава Україні!,  сказала під час отримання медалі гендиректорка цього медзакладу Людмила Овсієнко. 

 

Детальніше про затверджені депутатами та депутатками рішення читайте в наступних публікаціях. 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!