Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 липня 2023 р.

На базі однієї з міських лікарень розглядають можливість створення реабілітаційного відділення для військових


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Можливості міських лікарень та нарощування там потужностей для створення на базі однієї з них такого відділення, обговорювали під час загальноміської щотижневої наради в муніципалітеті. Серед варіантів, які розглядаються, медзаклад №3 та 4. Планується під ці потреби виділити кілька поверхів, зробити необхідний ремонт та власне відкрити спеціалізоване відділення. Крім того, в.о. міського голови Олександр Ломако дав доручення визначитися із медичним обладнанням, якого не вистачатиме, аби передбачити його придбання. 

Обидві міські лікарні, згадані вище, мають досвід реабілітації пацієнтів, відповідно, персонал та певне обладнання. Відкриття спеціалізованого відділення не відміняє планів про створення у місті великого реабілітаційного центру, йшлося на нараді. Разом з тим, дозволить в найближчому майбутньому зосередити надання кваліфікованої допомоги військовим в одному місці. 

Нагадаємо, що серед варіантів для зведення реабілітаційного центру розглядають територію колишнього табору "Дружба". Враховуючи масштаби та вартість робіт, для реалізації цього проєкту планується пошук та залучення зовнішніх коштів 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото ілюстративне з мережі Інтернет

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!