Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 липня 2023 р.

"Чернігівводоканал" отримає від американського концерну чотири насоси вартістю 320 тис. євро


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Американський концерн "Ксайлен" цього місяця передасть КП "Чернігівводоканал" чотири насоси загальною вартістю 320 тисяч євро. Про це під час загальноміської щотижневої наради 18 липня повідомив директор підприємства Сергій Малявко.

 

— Минулого року у нас відбулась поїздка до Мюнхена. Там була зустріч з представниками великого концерну вони виробляють потужне обладнання для водної галузі. Була доповідь про те, що відбувалося в Чернігові під час бойових дій і через добу представники цього концерну запропонували допомогу у вигляді трьох потужних і одного резервного насосів, —  доповів під час наради Сергій Малявко. 

 

Це обладнання потрібне для водопровідної насосної станції, яка у 2022 році повністю була зруйнувана армією рф, проінформував директор підприємства. Чернігівське КП отримає його безкоштовно. 

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що "Чернігівводоканал" отримає 800 тис. євро для реконструкції майже 2,2 км водопровідної мережі по вул. Квітневій та просп. Миру від ВНС-4. 

У квітні цього року  Чернігівська міськрада спільно з  підприємствами подала заявку для участі в проєкті "Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів", який фінансується Урядом Німеччини через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні. 

Пресслужба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!