Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 липня 2023 р.

7 липня - 26 вересня - перекриття руху автотранспорту на перехрестях кількох вулиць з вулицею Тероборони


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У Чернігові на перехрестях вулиць: Верені, Гулака-Артемовського (колишня Глінки), Радіо, Мечникова, Саксаганського, Сєрікова, Цимбаліста, Транспортної, Керченської та провулку Сєрікова з вулицею Тероборони цілодобово буде перекритий рух автотранспорту. Перекриття триватиме з 08:00 год. 7 липня по 17:00 год. 26 вересня. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 4 липня.

Внаслідок активних бойових дій на території Чернігова прямими влучаннями снарядів було пошкоджено ділянку водопровідної мережі, довжиною 1 546 м, виконаної з чавунних труб, діаметром 300 мм, яка пролягає по вулиці Тероборони (колишня вул.Гагаріна) від вулиці Леоніда Пашина до вулиці Івана Сірка (колишня вул. Кутузова). Пошкодження водопроводу призвели до порушення його цілісності та герметичності, що унеможливило його подальшу надійну експлуатацію.

Зазначений трубопровід збудовано у 1960 році і по ньому забезпечувалось питне водопостачання для значної кількості мешканців міста, а саме: приватна та багатоповерхова забудова мікрорайону Стара Подусівка, вул. Дніпровська, орієнтовною кількістю 2026 домогосподарств, серед яких майже 20 багатоповерхових будинків. В зоні впливу цієї водопровідної мережі знаходяться 3 заклади загальної середньої освіти, 2 заклади дошкільної освіти та школа-інтернат, а також 1 заклад надання медичної допомоги. Додатково забезпечується кільцювання промислової зони по вул. Попова.

Враховуючи пошкодження цілісності трубопроводу, його значимість для надання послуги з водопостачання мешканцям міста, а також те, що трубопровід майже вичерпав терміни надійної експлуатації, є необхідність його першочергового відновлення. Для цього КП «Чернігівводоканал» замовило проєктну документацію, яка передбачає реконструкцію цього водопроводу із заміною на сучасні поліетиленові труби ПЕ 100 SDR 17.

Перекриття руху автотранспорту на вказаній вище ділянці є необхідною умовою запобігання виникненню аварійних ситуацій та якісного виконання робіт, які проводитимуть працівники КП «Чернігівводоканал» без залучення сторонніх підрядних організацій.

Схема організації дорожнього руху на час виконання робіт погоджена з управлінням патрульної поліції в Чернігівській області.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!