Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 червня 2023 р.

Чернігівводоканал отримає від німецьких партнерів насосне обладнання та електролізну станцію, вартістю 410 тис. євро


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Про це доповів під час загальноміської щотижневої наради п'ятого червня директор комунального підприємства Сергій Малявко, який повернувся із відрядження до Німеччини. 

— Відрядження було до міністерства економіки Німеччини, там була зустріч із секретарем Бундестагу, а також посадовими особами самого міністерства, які відповідають за напрямок партнерства між Україною та німецькою урядовою організацією GIZ. Це партнерство у нас уже більше пів року, як результат, у цьому році ми отримаємо насосне обладнання на одну із насосних станцій та станцію хіпоглориту на зруйновану насосну станцію на загальну суму 410 тис. євро, або близько 17 млн грн, — повідомив Сергій Малявко. 

Це не єдині результати відрядження, також німецька сторона попросила "Чернігівводоканал" надати проєкт, який критично важливо реалізувати і до кінця року прийматиме рішення чи виділяти на його реалізацію фінансування. 

 — Ми подаємо проєкт реконструкції очисних споруд загальна вартість якого, за цінами минулого року, 28 млн євро. Вони в цьому році будуть його розглядати і вирішуватимуть чи готові фінансувати. Десь це буде у вересні, — розповів директор КП "Чернігівводоканал". 

 

 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!