Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 травня 2023 р.

Увага! Зміни: вулицю Любецьку перекриють до перетину з вулицею Широкою


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Термін перекриття з 08:00 год 5 червня по 20:00 год. 1 жовтня 2023 року. Відповідне рішення погоджене на виконкомі Чернігівської міської ради сьогодні, 25 травня. 

Нагадаємо, для продовження робіт з реконструкції водопроводу по вул. Любецькій, 23 травня було прийнято рішення про перекриття руху автотранспорту по вул. Любецькій на відрізку від вул. Ріпкинська до вул. Козацька. Однак, у зв’язку зі зверненням промислових підприємств, що розташовані по вул. Широка, щодо труднощів заїзду до їхніх територій, схему перекриття переглянули. 

 

Об’їзд транспорту

Здійснюватиметься через вул. Широку, вул. Андрія Мовчана на вул. Мартина Небаби. Для покращення проїзду там буде проведено дрібний поточний ремонт.

Рух громадського транспорту

З 26 травня вносяться зміни до схеми руху автобусного маршруту № 29. Відзавтра автобус рухатиметься так: кінцева зупинка "Автозавод" — просп. Миру — вул. Квітнева — вул. Любецька — вул. Незалежності — вул. Любецька — вул. Мартина Небаби — просп. Миру — просп. Перемоги — вул. І. Мазепи — до кінцевої зупинки "Хімволокно" (та за аналогічним маршрутом в зворотному напрямку).

За повідомленням управління ЖКГ та управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!