Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 травня 2023 р.

У Чернігові стартувала підготовка до опалювального сезону 2023/2024 років


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Сьогодні, 25 травня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради було прийнято рішення "Про підготовку об’єктів міського житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 років". Ним затверджено низку планових та необхідних для цього заходів. 

Також з початку тижня стартували гідравлічні випробування теплових мереж АТ "Облтеплокомуненерго" та ТЕЦ. 

 

— Останніми тижнями в інформаційному просторі було кілька заяв від різних чиновників про "якісь загрози зриву опалювального сезону" в Чернігові. Цьому ще й підігрував, я вважаю, своїми політичними заявами орендар ТЕЦ  ТОВ "Фірма "Технова". Я прошу в майбутньому утриматися від подібного забарвлення повідомлень, бо це не що інше, як залякування містян. 

Чернігівцям я хочу дати чіткий сигнал. Міська влада, всі профільні управління, комунальні підприємства працюють в плановому режимі і вже зараз почали підготовку до сезону 2023/2024, — сказав під час засідання в. о. міського голову Олександр Ломако. 

 

Також Олександр Ломако повідомив, що сьогодні він їде до центрального офісу Державного бюро розслідувань, де йтиметься мова про орендаря ТЕЦ — ТОВ "ФІРМА "Технова" та його ставлення до виконання своїх обов'язків. 

— Раніше ми зверталися вже до правоохоронних органів стосовно дій орендаря ТЕЦ — ТОВ "ФІРМА "Технова". Там окреме питання щодо боргів. І я буду просити вжити заходів, щоб привести орендаря до тями і щоб він все таки вирішив питання з наданням чернігівцям послуги гарячої води.

Також я підкладаю до матеріалів декілька листів-запрошень до "Технови" , щоб їх представник з'явився на загальноміські наради та заходи, які пов'язані з роботою підприємства. Вони не з'являються. Тоді ми будемо спілкуватися з ними через правоохоронні органи у нас вимога до них - готувати ЄМК до опалювального сезону і дати гарячу воду, — сказав Ломако. 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото зі сторінки АТ "Облтеплокомуненерго" у Facebook

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!