Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 травня 2023 р.

По вулиці Любецькій з 24 травня перекривається рух автотранспорту. Як курсуватиме громадський транспорт

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 23 травня, надав дозвіл на перекриття руху автотранспорту по вул. Любецькій, від вул. Ріпкинської до вул. Козацької, з 8.00 год. 24 травня по 20.00 год. 30 листопада. На зазначеній ділянці продовжуватимуть проводити роботи з реконструкції водопроводу.

Ділянка водопроводу від Ріпкинської до Козацької має довжину понад 2000 метрів. Чавунні труби діаметром від 150 до 300 мм мінятимуть на поліетиленові діаметром 355 мм. Глибина залягання мереж більше 2 м.

Перекриття руху необхідне для запобігання виникнення аварійних ситуацій та якісного виконання робіт. На час проведення робіт будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції. Також буде забезпечений нагляд за організацією руху автотранспорту.

Нагадаємо, що частина вулиці Любецької, від вул. Івана Мазепи до вул. Ріпкинської, через реконструкцію водопроводу перекрита від березня.

З зупинкою руху автотранспорту на новій ділянці Любецька буде перекрита повністю. Роботи з реконструкції водопроводу на кожній із зазначених ділянок проводитимуться паралельно. Після реконструкції водопроводу планується відновлення дорожнього покриття по всій протяжності вулиці.

На час перекриття зазначеної ділянки цієї вулиці в схему руху тимчасового автобусного маршруту № 29 будуть внесені зміни. Об'їзд перекритої ділянки відбуватиметься по вул. Козацька та проспекту Миру.

Тобто, з 24 травня від кінцевої зупинки "Автозавод" рух автобусів № 29 буде скеровано наступним чином: просп. Миру, вул. Квітнева, вул. Любецька, вул. Незалежності, вул. Козацька, просп. Миру, просп. Перемоги, вул. Івана Мазепи, до кінцевої зупинки "Хімволокно".

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради звертає увагу, що окремі рейси 29 маршруту повз загальноосвітню школу № 13 будуть відсутні. Найближчою автобусною зупинкою до цієї школи є зупинка "Магазин інструменти" на вул. Старобілоуська, повз яку курсують автобусні маршрути № 25, 25А, 26, 31.

Окремо зазначаємо, що доїхати до "Ріпкинської бази" (найближча зупинка "магазин Інструменти" на вул. Старобілоуська) під час перекриття вул. Любецької можна, скориставшись наступними автобусними маршрутами:

  • № 25/25А "Завод Силікат" - вул. Курсанта Єськова/Півці;
  • № 26 Мікрорайон «Айстра» – Пляж «Золотий берег»;
  • № 31 « Подусівка - завод ЧеЗаРа».

Тож, просимо чернігівців враховувати зазначені зміни та планувати свої поїздки заздалегідь.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!