Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 травня 2023 р.

Олександр Ломако: Не можуть представники місцевого самоврядування під час війни бути опозиційними до центральної влади. Ми партнери і у нас одна мета


Фото № 1

Про це заявив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако в  інтерв’ю виданню 0462.Сайт міста Чернігова, відповідаючи на питання про рішення судів про відсторонення Владислава Атрошенка від виконання обов'язків міського голови, можливий політичний підтекст таких рішень і чи місцеве самоврядування Чернігова опозиційне до центральної влади.

— Не можуть бути представники місцевого самоврядування або політики під час війни опозиційними до центральної влади. Навпаки, ми всі підтримуємо президента, підтримуємо політичне і військове командування в тих діях, які спрямовані на посилення обороноздатності, на те, щоб давати відсіч ворогу, на те, щоб рятувати економіку країни.

Ми тут спільно маємо працювати, і не можемо бути в опозиції, це 100%. Тому що не має бути під час війни опозиції до керівництва країни, яке очолює оборону, очолює нашу боротьбу за незалежність.

Навпаки, всіма своїми діями, публічними і робочими, починаючи з 24 лютого, і Владислав Атрошенко, і вся міська влада міста, і місто Чернігів, демонстрували неодноразово свою позицію. І ця позиція, звичайно, підтримка Збройних Сил, підтримка керівництва країни, підтримка нашого президента, — сказав в інтерв'ю Ломако. 

З інтерв'ю виданню 0462.Сайт міста Чернігова

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!