Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 травня 2023 р.

15 травня - захід до Міжнародного дня сім’ї «Щаслива родина – міцна Україна!»


Фото № 1

У Чернігові 15 травня 2023 року управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради спільно з ГО «Спілка жінок м. Чернігова», планується проведення заходу «Щаслива родина – міцна Україна!» з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

Початок: о 14 годині. 

Місце проведення: зал засідань управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради (вулиця Княжа, 9). 

Організатори заходу планують обговорити роль батьків у формуванні дитини, розвитку її творчих здібностей, підтримці здобутків, а також як створити щасливу люблячу сім’ю, зі своїми, тільки їм притаманними традиціями.

Міжнародний день сім’ї відзначається щорічно 15 травня, що встановлено Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. Мета його проведення - більш детально звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї. Адже сім’я становить основу сучасного суспільства. У ній формуються, зберігаються і передаються між поколіннями культурні традиції, цінності, звичаї, норми. Сім’я часто об’єднує людей різних національностей, релігій, різного походження, які привносять у неї елементи своєї культури, традицій і звичаїв. Найзагальніше визначення, що може охопити всю їхню різноманітність, наводиться у Сімейному кодексі України.

Сім’я - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Особливо це актуально в цей час, коли населення України стало єдиною сім’єю з одною метою - Перемоги над ворогом.

В надскладний час російської агресії саме сім’я залишається однією з основних опор українського суспільства, і саме підтримка членів сім’ї та необхідність захисту своїх рідних від рашистської навали надає додаткові сили нашим героям на полі бою і є однією зі складових нашої перемоги. Навіть у воєнний час в Україні створюються нові сім’ї.

 

За повідомленням управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!