Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 травня 2023 р.

Сюжет телеканалу "France 3 Grand Est" про візит чернігівської делегації до Реймса


Фото № 1

Сюжет французького телеканалу "France 3 Grand Est" про візит чернігівської делегації до міста Реймс, участь у заходах з нагоди Дня пам'яті та примирення, а також укладання договору про співпрацю між двома містами. 

8 травня представники Чернігова та Реймса, в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако спільно з президенткою Великого Реймса Катрін Вотрін та мером Реймса Арно Робіне, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни.  

Олександр Ломако взяв участь у запаленні вогню пам'яті. 

Наші міста мають багато спільного. Вони знаходяться поблизу столиць, їх мешканці  чудові люди, а міста схожі за атмосферою та архітектурою. Як Реймс після Другої світової війни, на Чернігів також чекає відбудова, тому що він дуже зруйнований, говорить в сюжеті Олександр Ломако. 

— Ми мали міжнародну підтримку, що дозволило відбудувати наше місто більше століття тому, а сьогодні ми маємо змогу подякувати за це  і підтримати наших українських друзів, зазначає мер Реймса Арно Робіне. 

Також у сюжеті повідомляється про те, що Реймс та Чернігів закріпили свою дружбу офіційно. Міста продовжуватимуть співпрацювати за різними напрямками. Детальніше про це в наступних публікаціях на сайті Чернігівської міської ради.

Сюжет телеканалу "France 3 Grand Est"

Пресслужба Чернігівської міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!