Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 травня 2023 р.

Чернігівців просять вчасно сплачувати за отримані ними житлово-комунальні послуги


Фото № 1
Фото № 2

Відповідне звернення до чернігівців було зроблено під час загальноміської наради в муніципілітеті сьогодні, 4 квітня, коли доповідав голова правління АТ "Облтеплокомуненерго" Олексій Щербина про надання його підприємством послуги з гарячого водопостачання в міжопалюваний період. Абоненти ОТКЕ отримуватимуть її. 

— Це можливо лише за умови здійснення відповідного рівня розрахунків нами за газопостачання з газопостачальними підприємствами. Тому велике прохання, з нашого боку — ми забезпечуємо постачання гарячої води, ремонт і підготовку комплексу до роботи для наступного опалювального сезону, а з боку споживача  — оплата. Це той вклад, який дозволить забезпечити постачання гарячої води, — говорить Щербина. 

В.о. міського голови Олександр Ломако зазначив, що важливо, аби чернігівці вчасно сплачували за всі послуги, адже це дозволить й надалі надавати їх безперебійно, а тому, звернувся до містян із відповідним проханням. 

— Дійсно, я підтримую те, що сказав керівник підприємства (АТ "Облтеплокомуненерго" — ред.). Оплата комунальних послуг зараз важлива для безперебійної роботи всіх об'єктів комунальної сфери. Прохання до чернігівців сплачувати за послуги вчасно, бо без цього буде важко забезпечити безперебійне та якісне виконання всіх послуг. 

Пресслужба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!