Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 травня 2023 р.

Подяки та грошові винагороди за високі спортивні досягнення. Нагородження відбулося під час засідання сесії

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Під час засідання 31-ої (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання відбулося нагородження спортсменів та тренерів. Вони отримали Подяки та грошові винагороди від Чернігівської міської ради за вагомі професійні досягнення та високі спортивні результати за підсумками 2022 року. 

— Минулого року чернігівські спортсмени гідно представляли Чернігів та Україну на найвищих світових змаганнях серед спортсменів-осіб з інвалідністю. На Зимових Паралімпійських та Літніх Дефлімпійських іграх наші спортсмени та їх тренери в черговий раз підтвердили свій високий міжнародний спортивний рівень. Ще в 2004 році, напередодні літніх Олімпійських ігор в Афінах, Чернігівська міська рада прийняла рішення про встановлення винагород спортсменам і тренерам за досягнення високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях. Сьогодні, на черговій сесії міської ради, власне ми і вручаємо винагороди спортсменам і тренерам за їх високі спортивні досягнення, — сказав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. 

 

Відзнаки отримали:

Дмитро Суярко переможець та бронзовий призер Зимових Паралімпійських ігор у Пекіні, спортсмен Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт". 

Володимир Петрович Сторожко — тренер-викладач Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт". 

Андрій Миколайович Литвинець — тренер-викладач Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт". 

Олексій Коломієць — срібний призер Літніх Дефлімпійських ігор-2022 у Кашіас-ду-сул (Бразилія) з плавання. 

Владислав Адамович — багаторазовий переможець Літніх Дефлімпійських ігор-2022 у Кашіас-ду-сул (Бразилія) з плавання. 

Дмитро Анатолійович Гунько — тренер-викладач комунального закладу "Чернігівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю" Чернігівської обласної ради.

Пресслужба Чернігівської міської ради 

       

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!