Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 травня 2023 р.

В.о. міського голови Олександр Ломако підписав розпорядження про скликання сесії Чернігівської міської ради


Фото № 1

До мене сьогодні надійшло звернення від 14 депутатів міської ради з проханням позачергово скликати сесію. У зверненні вони просять розглянути земельні питання, по яким депутати не ухвалили рішення під час минулої сесії, яка попри перешкоджання та тиск відбулася 30 березня.

Пам‘ятаєте, як через виклики на допити, мінування приміщення та тримання на блокпостах, депутати все ж зібралися та проголосували важливі для громади рішення.

14 депутатів просять мене скликати сесію. Я щиро радий їхньому бажанню повернутися до виконання своїх обов‘язків в сесійній залі Чернігівської міської ради, яке вони висловили письмово. Переконаний, що бажання працювати — чудова ідея.

Тому я підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міської ради на завтра, друге травня. Не бачу сенсу відкладати це питання, враховуючи, що всі проєкти рішень депутати отримали завчасно, ще напередодні минулої сесії. Їх розглянули постійні депутатські комісії. Треба просто прийти та підтримати. І це вже відповідальність ініціаторів сесії, які збирали підписи під проханням її провести.

Завжди наголошував та повторю ще раз. В Чернігівській міській раді різні політичні прапори. Це — нормально. Так вирішили чернігівці. Цим демократія відрізняється від диктатури. Але коли мова йде про роботу в інтересах Чернігова  прапор має бути один.

Депутати всіх партій мають єднатися в інтересах міста і країни. Сьогодні це надзвичайно важливо. Тому, запрошую депутатів завтра зібратися та конструктивно працювати!

в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!