Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 квітня 2023 р.

У харчоблоці дитсадка №39 встановили нові витяжки. Також придбано нове кухенне приладдя


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

У дитсадку № 39 оновили кухонне приладдя для харчового блоку, а також встановили нові витяжки. Крім того, придбали для всіх груп розвиваючі ігри та обладнання для спортивної зали. Профінансовано це з депутатського фонду Олени Стрілець.  

— Більша частина фінансування, яка була закладена в бюджеті, вона пішла саме на укриття. Тому, коли є можливість чи з депутатського фонду, чи завдяки певним меценатам, чи за допомогою благодійних фондів, часто міжнародних, зробити переоснащення саме харчоблоків, це дуже правильно, що керівництво і цього садочку, й інших, просять саме про це, — говорить депутатка Чернігівської міської ради Олена Стрілець. 

Зазначимо, що роботу цього ДЗО відновили після обладнання найпростішого укриття, на початку лютого цього року. За бюджетні кошти Чернігівської міської територіальної громади в укритті обладнали вбиральні, придбали меблі та речі першої необхідності. 

Були закінчені роботи по укриттю і ми розпочали повністю свою роботу. На той час у нас було дев’ять груп відкрито, на сьогодні — вже одинадцять і набрано одну групу раннього віку. Другий тиждень уже ходять дітки, яким виповнилося два рочки, — говорить Олена Борисенко. 

Довідково. Кошти депутатського фонду можуть бути спрямовані на здійснення соціального захисту громадян, надання матеріальної підтримки найбільш соціально-незахищеним верствам населення, зміцнення матеріально-технічної бази бюджетних установ та закладів міста, які отримують кошти з бюджету Чернігівської міської територіальної громади, об’єктів комунальної власності міста та інше, що не суперечить чинному законодавству.

Детальніше в сюжеті телеканалу "Новий Чернігів"

Пресслужба Чернігівської міської ради за матеріалами телеканалу "Новий Чернігів"

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!