Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 квітня 2023 р.

Чернігів отримав від Парламентської Асамблеї Ради Європи нагороду Прапор Честі


Фото № 1

Шановні чернігівці!

Маємо чудову новину зі Страсбургу! Наше місто отримало спеціальну відзнаку — Прапор Честі. Це одна із найвищих нагород Ради Європи, що заснована ще в 1955 році для європейських міст.

Вітаю всіх чернігівців з цією високою нагородою. Це наша спільна заслуга.

Кожного чернігівця, всіх воїнів-захисників, наших Героїв тилу, місцевого самоврядування та нашого міського голови Владислава Атрошенка.

Це визнання Європою, що Україна та Чернігів стали щитом від зла, та рятують сьогодні весь континент від російської навали. Це свідчення, що сьогодні ми захищаємо спільні з Європою цінності свободу, демократію, місцеве самоврядування.

Прапор Честі для Чернігова це свідчення, що наше місто на правильному шляху. Це позитивна оцінка змін, що відбулися в місті за останні роки, коли Чернігів перетворився на комфортне, чисте та затишне європейське місто. Визнання стійкості нашого міста, яке відбило навалу агресора рік тому та ще одне визнання того, що Чернігів це місто Героїв! 

Це ще один крок, що наближає нашу Перемогу, адже він підтверджує, що з Україною сьогодні весь цивілізований світ.

Дякую європейським партнерам за визнання успіхів нашого міста та підтримку Чернігова! Дякую всім чернігівцям за вашу стійкість, патріотизм та щиру працю. Вітаю з цією високою відзнакою. Працюємо над відновленням та розвитком нашого красеня-Чернігова!

в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!