Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 квітня 2023 р.

Виконком погодив чергові виплати для чернігівців, у яких пошкоджене житло


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У рамках реалізації міської Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова–власникам приватних житлових будинків, знищених та пошкоджених внаслідок російської військової агресії, допомогу буде надано ще 40 власникам приватних житлових будинків у Чернігові. Загальна сума виплат понад 418 тис. грн.

Відповідне рішення прийняте на позачерговому засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради  18 квітня.

У поточному році таку матеріальну допомогу вже отримали 182 чернігівця на загальну суму майже 2,363 млн грн. У 2022 році 1596 власників приватних житлових будинків на загальну суму 26,5 млн грн. 

З метою підтримки мешканців багатоповерхової забудови міста, житло яких було зруйноване (пошкоджене) внаслідок російської військової агресії, та не підлягає відновленню або де здійснювалися аварійно-відновлювальні роботи, також надається одноразова матеріальна допомога з бюджету Чернігівської міської територіальної громади. Цього разу виконком погодив такі виплати для 24 чернігівців на загальну суму 480 тис. грн.

У поточному році її вже отримали 209 мешканців міста на загальну суму 4,18 млн грн.

Часткову компенсацію видатків, понесених на відновлення знищених та пошкоджених вікон у багатоквартирних житлових будинках, буде надано 19 чернігівцям на загальну суму майже 240,363 тис. грн.

У поточному році таку компенсацію вже отримали 54 мешканці на загальну суму близько 658 тис. грн. За 2022 рік часткову компенсацію отримали 647 чернігівців на загальну суму 8,1 млн гривень.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!