Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 квітня 2023 р.

Сім’ям загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України виплатять матеріальну допомогу на суму 1,267 млн грн


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 18 квітня, родинам загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України погодив чергові виплати одноразової матеріальної допомоги та компенсацію за виготовлення та встановлення надмогильного пам'ятника.

Одноразова матеріальна допомога членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України буде надана ще 24 особам на загальну суму 1 267 416 гривень. У поточному році таку допомогу від міста вже отримали 114 осіб на загальну суму 7 018 250 гривень.

Разову компенсацію за виготовлення та встановлення надмогильного пам'ятника виплатять ще одній особі на загальну суму 20 тисяч гривень. До цього, у 2023 році, таку компенсацію вже отримали три особи на загальну суму 60 тисяч гривень.

Нагадаємо, такі виплати з бюджету Чернігівської міської територіальної громади здійснюються у рамках реалізації міської Програми надання одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023 рік (із змінами), затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 23 грудня 2022 року № 26/VIII-12.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!