Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 квітня 2023 р.

119-й бригаді тероборони передали грошовий сертифікат від громади Чернігова


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Бійцям 119-ї окремої бригади територіальної оборони передали грошовий сертифікат на суму 180 тисяч гривень. Сьогодні, 6 квітня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради було погоджено рішення про виділення цих коштів з бюджету Чернігівської міської територіальної громади. А після засідання в.о. міського голови Олександр Ломако передав командиру 119-ї бригади Олексію Висоцькому сертифікат. 

—  З першого дня створення територіальної оборони і з першого дня повномасштабного вторгнення, громада міста завжди підтримувала вас у всьому. Тому що ви — наші захисники. Зараз зовсім інші виклики і у вас, і у міста, але ви завжди можете розраховувати на наше надійне плече. Вчора надійшло звернення на необхідність покращення можливостей відбиття атак ворога з повітря.  Сьогодні ми провели засідання виконкому і виділили з бюджету міста 180 тис. грн на ці потреби, — сказав під час вручення сертифіката Олександр Ломако. 

У свою чергу Олексій Висоцький також подякував за допомогу і сказав, що місто завжди може розраховувати на своїх захисників. 

За передані кошти військові придбають стаціонарні установки, які виготовлені спеціально під їх потребу. На них встановлюватимуть кулемети і відпрацьовуватимуть по повітряних цілях, які летять на низькій висоті, наприклад, іранських безпілотниках "Шахед". 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!