Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 квітня 2023 р.

Весняне прибирання і озеленення міських вулиць. Щотижнева нарада в муніципалітеті

+12
+9

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15

Комунальна техніка та працівники вийшли на вулиці міста для весняного прибирання. Останніми тижнями чернігівці можуть спостерігати за їх роботою.

Під час щотижневої загальноміської наради в.о. міського голови Олександр Ломако подякував всім працівникам  КП "АТП-2528",  "Зеленбуд" та інших підприємств за їх роботу, і за те, як вони дбають про наше місто. 

Начальник управління ЖКГ Ярослав Куц запевнив, що всі роботи виконуються у плановому режимі і до поминальних днів  будуть завершені, а місто прибраним. В свою чергу, директор КП "Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування" Володимир Куліш розповів, що вони готуються до поминальних днів, зокрема, готують міські кладовища до візитів родичів та близьких похованих там людей. 

КП "Зеленбуд" висаджує дерева

 

— Роботи виконуються у плановому режимі.  Ми проводимо прибирання скверів, парків, вивезення сміття з центральних і з допоміжних вулиць, проводимо догляд за деревами.  Основне висадка дерев. Вже висаджено 220 дерев: на вулицях Льотна, Захисників України і Магістратська. На даний час на території підприємства є ще 20 дерев, їх підсаджуватимуть на проспект Перемоги, у сквер Богдана Хмельницького. Чекаємо ще 60 саджанців на підсадку, їх висадимо на проспекті Перемоги, Левка Лук'яненка, — повідомив під час наради директор КП "Зеленбуд" Віталій Морський. 

Нагадаємо, що на одній із попередніх нарад директор цього КП інформував, що вони висаджують вже дорослі дерева, їм більше восьми років. Вони висотою 4,5 м і вище. Обхват стовбура — 18-20 см. 

Також Віталій Морський розповів, що його працівники зараз доглядають за квітниками і готують їх до весняного цвітіння. Олександр Ломако зауважив, що квітники з тюльпанами вже стали візитівкою нашого міста і так має бути й надалі

Пресслужба Чернігівської міської ради

Фото прибирання міста зі сторінки КП "АТП-2528" у Facebook

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!