Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 квітня 2023 р.

Післявоєнна відбудова: уроки з досвіду Боснії та Герцоговини вивчала заступниця міського голови Вікторія Пекур

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Заступниця Чернігівського міського голови Вікторія Пекур на запрошення ГО «Центр Доброчин», яка є реалізатором проєкту «Зміцнення соціальної згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій від війни Чернігівській області», у якому співпрацює міжнародна організація ПАКС (Нідерланди), за фінансової підтримки МАТРА – Нідерланди, з 18 по 27 березня 2023 року в складі делегації відвідала місто Тузлу (Боснія та Герцеговина) з метою обміном досвідом із експертами і громадами з країн Балканського регіону на тему постконфліктної реконструкції.

Під час візиту члени делегації побували на оглядовій екскурсії з особливим акцентом на післявоєнне будівництво; зустрілися з мером Тузли та представниками влади.

Делегація взяла участь у панелі-бесіді з представниками громадських організацій та місцевої влади щодо різних аспектів відновлення, включаючи участь громадськості. Також відбулася зустріч із правозахисною та антикорупційною молодіжною ініціативою. Провели пресконференцію для місцевих ЗМІ.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!