Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 березня 2023 р.

Депутати Чернігівської міської ради погодили фінансування для міської військової адміністрації


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

З бюджету Чернігівської міської територіальної громади на фінансове забезпечення діяльності Чернігівської міської військової адміністрації у 2023-му році спрямують трохи більше трьох мільйонів гривень. Відповідне рішення погодили депутати під час 30-го засідання сесії Чернігівської міської ради 30 березня. 

Це питання в сесійній залі підтримали з другої спроби. Під час першого голосування його не затвердили у зв'язку з недостатньою кількістю голосів серед депутатів (за нього проголосував 21 депутат з 22 присутніх).  За наполяганням в.о. міського голови Олександра Ломако до його розгляду повернулися ще раз і після обговорення одноголосно підтримали. 

 

Ми проголосували за питання фінансування військової адміністрації, хоча  це питання сумнівне, тому що, згідно законодавства, функції, пов'язані з безпекою, обороною, військовою адміністрацією, мають фінансуватися з державного бюджету і я буду звертатися до уряду з проханням надати місту субвенцію на ці три мільйони.

Але, все ж таки, я публічно обіцяв сприяти діяльності військової адміністрації, вони до нас звернулися з проханням виділити кошти і три мільйони виділені — вони вже отримають заробітну плату, — сказав в.о. міського голови Олександр Ломако. 

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми фінансового забезпечення діяльності Чернігівської міської військової адміністрації Чернігівського району Чернігівської області на 2023 рік, складає 3 069,4 тис. гривень.

Пресслужба Чернігівської міської ради 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!