Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 березня 2023 р.

У Чернігові погасили марку до 400-річчя надання місту Магдебурзького права

+9
+6

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12

До 400-річчя надання Чернігову Магдебурзького права цими днями у місті проходить низка просвітницьких заходів.

Так, сьогодні, 27 березня, у Чернігівській міській раді у рамках урочистої Академії з нагоди цієї історичної події відбулося погашення поштової марки на тему "Чернігів, 400 років Магдебурзького права" спеціальним штемпелем «Чернігів – місто легенд», яке здійснили в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако та очільниця Чернігівської дирекції АТ «Укрпошта» Олена Дорошенко.

За словами Олени Дорошенко, такі заходи об’єднують і спонукають вірити, що Чернігів це вільне українське місто. Вона побажала всій громаді, учасникам та гостям урочистої Академії Перемоги, бо це єдине спільне бажання для всіх українців.

На спеціальному немаркованому конверті, який випущений поштою за ініціативи управління культури та туризму міської ради, зображенні атрибути Магдебурзького права: зразок історичного прапора та спеціальна марка. Такі марки та конверти це як книги. Ми залишаємо історію.  Сьогоднішня подія до 400-річчя Магдебурзького права Чернігова залишиться в архівах. Колись, через багато років, буде знайдена ця марка і конверт, які погашені цим спеціальним штемпелем, і наше покоління згадає про цей день, який відбувся у Чернігові, зазначила вона.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!