Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 листопада 2022 р.

За результатами конкурсу директоркою спеціальної школи № 1 стала Катерина Костюк


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Нову директорку Чернігівської спеціальної школи № 1, де навчаються діти з особливими освітніми потребами, що зумовлені порушенням слуху, обрали шляхом конкурсного відбору 8 листопада. На заміщення цієї вакантної посади претендували два кандидати. За результатами кількох етапів конкурсу, письмового іспиту на знання законодавчої бази та представленої презентації розвитку закладу освіти, комісія рекомендуватиме призначити Катерину Костюк.

Після обговорення члени комісії одноголосно проголосувала за це рішення.

— Катерино Миколаївно, ми вас вітаємо, бажаємо успіхів, натхнення у праці, тому що ми всі розуміємо, що це школа для дітей з особливими освітніми потребами. Те, що ми почули – запевнило нас, що ви зробите все, щоб дитина почувалася щасливою у стінах цього закладу, і не тільки, — сказала Вікторія Пекур, голова комісії та заступниця Чернігівського міського голови. 

До цього Катерина Костюк була директоркою закладу дошкільної освіти №38 у Чернігові.

Нагадаємо, конкурс складається з кількох етапів: від прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі; ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу до проведення конкурсного відбору з визначенням його переможця.

Під час конкурсного відбору перевіряються знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема, Законів України «Про освіту»,  «Про повну загальну середню освіту», професійні компетентності шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання; демонструється презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Претенденти також відповідають на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!