Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 березня 2023 р.

В.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако про ситуацію з блокуванням роботи волонтерського центру в Одесі


Фото № 1

Волонтерів "Гончаренко центр Одеса", які від початку повномасштабного вторгнення рф допомагають ЗСУ та переселенцям, не пускають до приміщення, яке вони офіційно орендують, та блокують їх роботу. Про ситуацію, яка склалася в Одесі, висловив свою думку в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

- Блокування роботи «Гончаренко центр» в Одесі. Я - вражений.

Аналогічний центр працює у Чернігові. Його двері не зачинялися під час часткової блокади міста рік тому. Центр з освітнього став волонтерським - місцем підтримки ЗСУ та населення міста. Власне, як і в Одесі.

Війна триває. Здається, хтось почав про це забувати. Сьогодні важливо зберігати єдність. Єдність влади, волонтерів, народу. Ми всі працюємо на одну мету. Я не знаю, хто приймав рішення виселити «Гончаренко центр» в Одесі, але точно впевнений - це велика помилка, яку треба виправити, зупинивши ці безглузді дії.

Не час для дрібних політичних ігрищ. Мета зараз одна. І прапор один. Синьо-жовтий прапор України. Тільки з ним ми переможемо!, – говорить Олександр Ломако.

Зазначимо, що у нашому місті працює аналогічний центр за адресою вул. Шевченка, 9 і його діяльність зосереджена також на допомозі цивільним та військовим від першого дня широкомасштабної війни.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!