Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 березня 2023 р.

З 20 березня тролейбусний маршрут №7А змінить назву на №7Т та курсуватиме до кінцевої зупинки КСК


Фото № 1

У Чернігові в районі КСК аварійну поломку на тяговій підстанції, яка живить контактну тролейбусну мережу - ліквідовано. Відповідно, з понеділка, 20 березня, тимчасовий тролейбусний маршрут №7А змінить назву на №7Т та курсуватиме до кінцевої зупинки КСК, замість Залізничного Вокзалу, як це було заплановано та анонсувалося раніше.

Про це повідомили в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігвіської міської ради.

Також з 20 березня тимчасовий тролейбусний маршрут №3Т повернеться на Проспект Перемоги, як це було в довоєнний час. Це дозволить пасажирам робити зручну пересадку на інші тролейбусні маршрути на зупинці "Центральний ринок".

Змін зазнає й тимчасовий автобусний маршрут №21. З понеділка автобуси рухатимуться від кінцевої зупинки "Автозавод" за наступним шляхом проходження: проспект Миру - вул. Тичини - вул. Інструментальна - вул. Громадська - вул. Козацька - проспект Миру і далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки "Півці" та в зворотному напрямку.

Окрім цього, окремі рейси цього маршруту подовжено від зупинки "Автозавод" до вул. Кільцева.

Таким чином буде забезпечено транспортне сполучення для мешканців вул. Кільцева, які через зруйнований міст залишились фактично без громадського транспорту.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Фото - Alex Shcherbina

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!