Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 березня 2023 р.

Чернігівці, у яких пошкоджене житло, продовжують отримувати допомогу. Виконком погодив чергові виплати

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 16 березня погодив черговий перелік громадян - власників пошкоджених/зруйнованих приватних житлових будинків, яким буде надана одноразова матеріальна допомога. Цього разу допомогу від міста отримають ще 29 чернігівців на загальну суму майже 333 тис. грн.

У 2022 році таку матеріальну допомогу отримали 1596 власників приватних житлових будинків на загальну суму 26,5 млн гривень. В поточному році допомогу від міста вже отримали 125 чернігівців на загальну суму понад 1,689 млн грн.

Такі виплати здійснюються відповідно до Програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова — власникам приватних житлових будинків, знищених та пошкоджених внаслідок російської військової агресії, яка діє вже другий рік поспіль.

Директорка департаменту соціальної політики нагадала, що відповідні заяви від мешканців приймаються до 1 червня 2023 року.

Відповідно до іншого рішення виконкому часткову компенсацію витрат на відновлення пошкоджених/знищених вікон отримає ще п’ятеро мешканців Чернігова на загальну суму понад 44 тис. грн.

За 2022 рік часткову компенсацію отримали 647 мешканців міста Чернігова на загальну суму 8,1 млн гривень. В поточному році часткову компенсацію вже отримали 44 чернігівця на загальну суму понад 566 тис. грн.

Пресслужба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!