Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 листопада 2022 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальною установою «Туристичний інформаційний центр» Чернігівської міської ради»

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальною установою «Туристичний інформаційний центр» Чернігівської міської ради»

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань, оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг комунальною установою «Туристичний інформаційний центр» Чернігівської міської ради».

Підставою для розробки проєкту рішення є необхідність реалізації вимог Закону України «Про культуру», Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися державними і комунальними закладами культури, що не є орендою» від 2 грудня 2020 року № 1183, наказу Міністерства культури України, Міністерства фінансів України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про затвердження Порядку визначення вартості та надання платних послуг закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності» від 01.12.2015  № 1004/1113/1556.

Проєкт рішення передбачає створення більш сприятливих умов для задоволення духовних, моральних та інтелектуальних потреб туристів та мешканців міста, організації змістового дозвілля усіх верств населення шляхом розширення переліку та якості послуг комунальної установи «Туристичний інформаційний центр» Чернігівської міської ради.

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються у мережі Інтернет на офіційній веб – сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою: https://chernigiv-rada.gov.ua/ у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються Управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Княжа, 9, тел. (0426) 777-109, [email protected] (відповідальна особа – Шевчук О. І.).

 

 

Начальник управління культури та
туризму Чернігівської міської ради                                                                                   Олександр ШЕВЧУК

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!