Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 лютого 2023 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції»

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції» та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

Проєкт регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері благоустрою міста щодо вивозу рідких побутових відходів.

Підставою для розробки проєкту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів».

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради (www.chernigiv-rada.gov.ua) у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проєктів регуляторних актів».

Наголошуємо, що даний проєкт рішення було оприлюднено на сайті міської ради на умовах і в порядку, встановлених статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 23 січня 2023 року. Водночас, у зв’язку із здійсненням 25 січня 2023 року хакерської атаки на автоматизовані системи Чернігівської міської ради, сайт Чернігівської міської ради тривалий час був недоступний для перегляду, що унеможливлювало забезпечення нелажного доступу до даного проєкту рішення і дотримання вимог статті  9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» щодо одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань.

Враховуючи вищевикладене, з огляду на те, що у період з 23 січня 2023 року по 24 січня 2023 року зауваження та пропозиції до проєкту рішення вже приймалися в установленому порядку протягом двох календарних днів, подальші зауваження та пропозиції до проєкту рішення продовжують прийматися управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом двадцяти восьми календарних днів з дня цього оприлюднення за адресою: вул. Реміснича, 19, м. Чернігів, 14000; відповідальна особа – Ярослав КУЦ.

 

Начальник управління житлово-
комунального господарства
Чернігівської міської ради                                                                   Ярослав  КУЦ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!