Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 січня 2023 р.

Владислав Атрошенко військовому підрозділу, що боронить нашу країну на фронті, передав автономну лазню

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко днями одному з військових підрозділів, що боронить нашу країну на фронті, передав автономну лазню, виготовлену за його особисті кошти.

Це вже другий банно-пральний комплекс, який виготовлений на замовлення міського голови для захисників, які виконують завдання в найгарячіших точках. Він має дрібні технічні доопрацювання, порівнюючи з першим, зважаючи на побажання тих, для кого виготовлений.

Для виготовлення такого комплексу було взято вантажний контейнер та утеплено з усіх сторін. Всередині він розділений на чотири секції, де розміщені пральні машини і сушарки, роздягальня, душові кабіни та лазня.

Аби комплекс міг працювати в “польових умовах”, його забезпечили двома дизельними генераторами, бойлером, ємністю для води та промисловим водонагрівачем, а каналізацію зробили самопливною та розвели по дну конструкції.

Під час його передачі фахівець підприємства-розробника провів для представника військової частини інструктаж як користуватися лазнею.

Від імені захисників України, які виконують бойові завдання в гарячих точках, військовий висловив вдячність за такий важливий подарунок.

Користуйтеся на здоров’я. Це другий банно-пральний комплекс, який їде в найгарячішу зараз точку бойових зіткнень. Я думаю, що він буде слугувати хлопцям, і вони будуть задоволені,- сказав Владислав Атрошенко.

Крім того, міський голова для сил ТРО передав запас згущеного молока.

Підсолодити життя хлопцям. Всім вітання і Слава Україні!передав побажання силам ТРО очільник Чернігова.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!