Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 січня 2023 р.

Олександр Ломако зустрівся з французьким архітектором та урбаністом Мартіном Дюплантьє

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако провів зустріч з французьким архітектором та урбаністом Мартіном Дюплантьє.

Не чекаючи завершення війни, вже сьогодні триває робота над плануванням відновлення Чернігова та проєктів, спрямованих на це.

Відвідали декілька локацій. Подивилися приміщення РАЦСу та його можливе застосування, а також територію вздовж річки Стрижень. Це один із перспективних напрямків, тому що ця зона має стати родзинкою міста. І хотілося б організувати її з врахуванням кращих європейських практик. Щодо будівлі, то місту дуже потрібен сучасний якісний конференц-зал. Будемо думати в цьому напрямку.

Нагадаю, що відразу після завершення активних бойових дій біля Чернігова ми підписали меморандум з «Yakusha Studio» та спільно розробили концепцію розвитку «Чернігів - стійке місто!». В ній багато цікавих напрацювань. Синергія українських та європейських фахівців допоможе нам реалізувати проєкти, які сприятимуть стійкому розвитку Чернігова, як комфортно, сучасного та цікавого європейського міста!,поділився деталями зустрічі Олександр Ломако.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!