Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 травня 2021 р.

Депутатка міськради порушила проблемні питання чернігівців

Депутатка Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Марія Родикова під час чергової сесії порушила проблемні питання, що хвилюють жителів міста.

Депутатка подала два запити, які підтримала міська рада. Зокрема, Марія Родикова звернулася до міської ради щодо необхідності проведення ремонтних робіт внутрішньо дворового проїзду між житловими будинками №22 і 24 на вул. Козацькій.

«Після зливи поблизу будинків утворюється величезна калюжа, яка не дозволяє пройти, а це шлях до дитячого садка та ліцею №15. Також ускладнений проїзд для автомобілів екстрених служб. Крім цього, біля житлових будинків асфальт деформувався корінням дерев, що спричиняє значні незручності. Неодноразово місцеві жителі, особливо люди старшого віку, падали в цих місцях та зазнавали травм», - говориться у документі.

Інший депутатський запит стосується звернення чернігівців житлового будинку №151 по проспекту Перемоги, які просять відремонтувати покрівлю свого будинку. Нещодавно ремонт КП «Деснянське» виконало ремонт частини покрівлі, однак стан квартир мешканців, які проживають на верхніх поверхах, ще погіршився.

Марія Родикова акцентувала увагу на проблемних питаннях і висловила сподівання на їх вирішення.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!