Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 травня 2021 р.

Чернігівці просять відремонтувати дорогу поблизу житлових будинків

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Чернігівці, які мешкають на вулиці Козацькій (будинки №22, 24), просять відремонтувати внутрішньо дворовий проїзд. Із відповідним проханням від імені жителів цих будинків звернулася до депутатів міської ради від «Нашого краю» Ірина Ворох.

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Луценко і депутатка Марія Родикова відвідали мікрорайон, поспілкувалися із місцевими жителями.

За словами Ірини Ворох, після зливи поблизу будинку утворюється величезна калюжа, яка не дозволяє пройти, а це шлях до дитячого садка та ліцею №15. Також ускладнений проїзд для автомобілів екстрених служб.

Крім цього, біля житлових будинків асфальт деформувався корінням дерев, що спричиняє значні незручності. Неодноразово місцеві жителі, особливо люди старшого віку, падали в цих місцях та зазнавали травм. «Ми дуже сподіваємося на вашу допомогу», - зазначила Ірина Ворох, звертаючись до Олександра Луценка і Марії Родикової.

Депутати зазначили, що обов’язково підготують та подадуть до міськради відповідні звернення щодо ремонту внутрішньо дворового проїзду і благоустрою цієї території. Тим паче, що поблизу сусідніх будинків на вул. Козацькій такі роботи вже виконано.

 

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!