Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 квітня 2021 р.

У Чернігові депутати міськради підтримали місцевих підприємців


Фото № 1

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді підтримали вимоги місцевих підприємців, які хочуть працювати, адже карантинні обмеження з неможливістю роботи представників малого і середнього бізнесу негативно позначаються на добробуті багатьох чернігівських родин.

За словами керівника фракції Олександра Луценка, «Наш край» підготував відповідне звернення до органів центральної влади і пропонував внести його до розгляд сесії, але виявилося, що до порядку денного вноситься аналогічний документ, тому текст спільно доопрацювали з урахуванням пропозицій «Нашого краю».

У документі підкреслюється, що
вже місяць в обласному центрі Чернігівщини діють карантинні обмеження «червоної» зони, що передбачають заборону на діяльність торгово-розважальних центрів, непродовольчих ринків та інших установ і закладів. «Ця ситуація вкрай болісно позначається на представниках малого і середнього бізнесу. Адже місцеві жителі, які працюють самостійно, створюють робочі місця для інших позбавлені права на роботу, втрачають доходи і перебувають на межі виживання. Це стосується значної частини жителів міста», - наголосив Олександр Луценко.

У результаті, депутати міськради звернулися до уряду з проханням надати дозвіл на роботу суб’єктам господарювання міста Чернігова з дотриманням усіх необхідних санітарно-епідеміологічних норм.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!