Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 квітня 2021 р.

У Чернігові за зверненням депутата від «Нашого краю» відновлюють освітлення у мікрорайоні Шерстянка


Фото № 1

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді Олександр Луценко подав депутатський запит щодо ремонту пішохідної доріжки та її освітлення від будинку № 16 на вул. Текстильників у напрямку до підземного переходу по вул. Івана Мазепи (мікрорайон Шерстянка).

Як уточнив Олександр Луценко, з проблемним питанням до нього звернулися місцеві жителі. На їхнє переконання, особливо важливо дбати про впорядкування та благоустрій не лише центральної частини міста, а й околиць Чернігова. Цю позицію підтримують і представники політичної партії «Наш край».

Щодо ремонту пішохідної доріжки міський голова відповів, що «кошти у міському бюджеті уже розподілені … і на проведення ремонту пішохідної доріжки від будинку № 16 по вул. Текстильників у напрямку до підземного переходу по вул. Івана Мазепи (107 км) не передбачені».

А ось для вирішення питання освітлення пішохідної доріжки необхідно виконати роботи зі встановлення трьох опор.

«Роботи з освітлення пішохідної доріжки будуть виконані комунальним підприємством «Міськсвітло» Чернігівської міської ради при настанні сприятливих погодних умов», - йдеться в офіційній відповіді на депутатський запит Олександра Луценка.

 Наразі роботи з освітлення цієї доріжки вже виконуються.

 

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!