Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 березня 2021 р.

Жителі вулиці у приватному секторі Чернігова просять відремонтувати дорогу і тротуари


Фото № 1

Жителі вулиці Бориса Гмирі (мікрорайон Олександрівка в Чернігові) звернулися до депутатки міської ради від «Нашого краю» Наталії Рашиної з проблемою жахливого стану дороги і відсутності тротуарів.

Місцеві мешканці вказують на труднощі доступу до магазинів і навіть зупинок громадського транспорту. «Вулиця існує з 1991 року і дорогу місцеві жителі добудовували власними силами. Однак нині на вул. Бориса Гмирі здебільшого проживають люди літнього віку, а також багато осіб із інвалідністю», - йдеться у зверненні до депутатки міської ради.

Крім цього, жителі вулиці потерпають від підтоплення – іноді вода проникає навіть до будинків. Причиною такої ситуації люди називають засипання ровів на вул. Кільцевій, що виконували функцію дренажної системи.

Наталія Рашина підготувала і подала на сесії Чернігівської міської ради депутатський запит щодо вирішення проблемних питань.

«Враховуючи, що в планах міської ради – проведення поточного ремонту ділянок доріг вулиць Кільцева, 1 Травня, Олександрівська, Малиновського, прошу приділити увагу і вулиці Бориса Гмирі, а також улаштувати тротуари по вул. Кільцевій від вул. Бориса Гмирі до вул. 1 Травня», - наголошується у запиті депутатки від «Нашого краю».

Наталія Рашина підкреслила, що надзвичайно важливо приділяти увагу не тільки центральним вулицям Чернігова, а й околицям, адже чернігівці незалежно від свого мікрорайону повинні мати комфортні й безпечні умови проживання.

 

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!