Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 лютого 2021 р.

Депутатка міськради допомагає чернігівцям зробити пішохідний перехід біля спортшколи безпечним

Депутатка Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Марія Родикова переймається проблемами безпеки на вулицях обласного центру. Під час чергової сесії міськради вона подала депутатський запит на підставі звернення мешканців будинку 119-А по проспекту Перемоги з проханням вирішити питання безпечного переходу проспекту Перемоги на ділянці навпроти СДЮШОР «Юність» і будинку 119-А.

«Нині там облаштований нерегульований пішохідний перехід, на якому майже щодня трапляються ДТП за участю пішоходів. У зв’язку з тим, що поруч розташовані дитячо-юнацька спортивна школа і Палац дітей та юнацтва, цей пішохідний перехід зазвичай перетинають діти, батьки з дітьми, тому вкрай необхідно створити на даній ділянці автодороги безпечні умови для руху пішоходів», - наголошується у документі.

Марія Родикова звернулася до міського голови доручити відповідним службам детально вивчити цю ситуацію і вирішити проблемне питання у найбільш раціональний спосіб.

Як повідомлялося раніше, за запитом Марії Родикової цього року встановлять світлофор на перехресті проспекту Миру і вулиці Кільцевої до стадіону «Чернігів-Арена», переходом до якого також часто користуються юні чернігівці.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!