Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 березня 2021 р.

Заява КП „ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ” про наміри отримати дозвіл на викид в атмосферне повітря забруднюючих речовин від технологічного устаткування

 

КП „ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ” заявляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря від технологічного устаткування на проммайданчиках, розташованих за адресами:

1) КНС-18 м. Чернігів, вул. Волонтерів, 1;

2) КНС-19 м. Чернігів, вул. Солов’їна, 20;

3) КНС-20 м. Чернігів, вул. Білогірська, 4.

При роботі виробничого устаткування в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять: метан, метилмеркаптан, етилмеркаптан, сірководень, аміак. Концентрації забруднюючих речовин у приземному шарі по об’єктах не перевищують значень гранично допустимих концентрацій.

Адміністрація КП „ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ”  зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу
КП „ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ”  звертатися за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15. тел. (0462) 941-301.

  Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської Ради за адресою: 14010, м. Чернігів, вул. Реміснича,
буд 19.                                              

 

Адміністрація КП „ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ”

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!