Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 червня 2024 р.

Повідомлення про намір отримати дозвіл


Фото № 1

Приватне виробничо-торговельне підприємство «ДЖІ-ЕН-ЕЛ» (ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ», код ЄДРПОУ 14224080, юридична, фактична адреси та поштова адреса: 14014, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, буд. 57) повідомляє про намір отримати дозвіл на викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкту за адресою: 14014, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, буд. 57.

Об'єкт ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ» не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно положень ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля». Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являється технологічне обладнання лінії виробництва крупи, виробниче ремонтне обладнання. При роботі технологічного та виробничого ремонтного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – 1,515556 т/рік, двоокис азоту – 0,0000175 т/рік, оксид вуглецю – 0,0000725 т/рік, аерозолі зварювання – 0,0002 т/рік. Загальні обсяги викидів складають – 1,515846 т/рік.

Адміністрація ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ» зобов'язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах експлуатації технологічного обладнання. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.

Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ» звертатися за адресою: 14014, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, буд. 57, за тел. тел.+38 (0462) 672-100.

Зауваження громадські організації та окремі громадяни можуть направляти протягом 30 календарних днів з моменту публікації Заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7.

Адміністрація ПВТП «ДЖІ-ЕН-ЕЛ»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!