Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 квітня 2024 р.

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора   комунального некомерційного підприємства "Сімейна поліклініка" Чернігівської міської ради

Оголошується конкурс на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Сімейна поліклініка» Чернігівської міської ради.

Правові підстави проведення конкурсу

Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-XII (зі змінами), постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.03.2024 № 122 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я», розпорядження Чернігівської міської ради від 05.032024 року № 36-р Про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Сімейна поліклініка» Чернігівської міської ради.

Найменування закладу

Комунальне некомерційне підприємство «Сімейна поліклініка» Чернігівської міської ради.

Скорочене найменування українською мовою  

КНП «СП» ЧМР.

Юридичне та фактичне місцезнаходження закладу

14005, Чернігівська область, місто Чернігів, вулиця Пирогова, будинок 15.

Основні напрями його діяльності

Код КВЕД – 2010:

86.21 Загальна медична практика

86.22 Спеціалізована медична практика

Статут - за посиланням,  структура - у додатку

https://chernigiv-rada.gov.ua/storage/files/27/11/10/17/5ba7f03dacf539616b4df72f18e19fea.doc

Фінансове забезпечення діяльності комунального некомерційного підприємства «Сімейна поліклініка» Чернігівської міської ради складають:

Кошти з Національної служби здоров’я України – 86 123 800 грн 00 коп.

Кошти Чернігівської міської територіальної громади – 10 622 700 грн 00 коп.

Власні кошти підприємства, з них:

- надходження від оренди майна – 1 250 000 грн 00 коп.

- кошти отримані за рахунок наданих платних послуг – 3 850 000 грн 00 коп.

Оплата праці керівника закладу

Умови оплати праці генерального директора визначаються відповідно до умов контракту та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством.

Посадовий оклад (без категорії) 21 000,00 грн.

Дата початку приймання документів для участі у конкурсі

з 05 квітня 2024 року.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі

по 18 квітня 2024 року включно до 17.00 год.

Адреса приймання документів для участі в конкурсі

14005, м. Чернігів, проспект Миру, будинок 44, Управління охорони здоров'я Чернігівської міської ради, приймальня (6 поверх).

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок

Телефон (0462) 777-296; [email protected] (тема: Конкурс керівника закладу охорони здоров’я).

Перелік документів, що подаються конкурсній комісії претендентом для участі у конкурсі особисто або поштою:

  1. копія паспорта громадянина України;
  2. письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;
  3. резюме у довільній формі;
  4. копія (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копія трудової книжки або копії інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  5. згода на обробку персональних даних згідно з додатком 2;
  6. конкурсна пропозиція обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі (може містити проект плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:
  • план реформування закладу протягом одного року;
  • заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;
  • пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;
  • пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу);
  1. довідка МВС про відсутність судимості;
  2. медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
  3. попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;
  4. заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;
  5. підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються конкурсній комісії в запечатаному вигляді.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Вимоги до претендентів на посаду

Вища освіта другого (магістерського) рівня у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» або 28 «Публічне управління та адміністрування» або 1501 «Державне управління» або 22 «Охорона здоров’я», або 08 «Право», або 05 «Соціальні та поведінкові науки», або 03 «Гуманітарні науки».

У разі здобуття вищої освіти у галузі знань 08 «Право» або 05 «Соціальні та поведінкові науки» або 03 «Гуманітарні науки» вимагається наявність вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» або 28 «Публічне управління та адміністрування», або 1501 «Державне управління» (крім керівників закладів охорони здоров’я, які надають первинну медичну допомогу). У разі здобуття вищої освіти у галузі знань 22 «Охорона здоров’я» вимагається подальша спеціалізація «Організація і управління охороною здоров’я» або наявність вищої освіти другого (магістерського) рівня у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» або 28 «Публічне управління та адміністрування», або 1501 «Державне управління».

Стаж роботи на керівних посадах 3 роки.

За рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі в конкурсі у разі

1. Неподання ним необхідних документів.

2. Його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій.

3. Наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності.

4. Наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Документи, подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсі, не розглядаються у разі

1. Подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу.

2. Надіслання їх поштою після закінчення строку подання.

3. Надіслання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до конкурсної комісії менше ніж за три робочих дні до дати проведення засідання з розгляду заяв та доданих до них документів.

Дата та місце проведення конкурсу

Проведення конкурсу відбудеться 23 квітня 2024 року у приміщенні Чернігівської міської ради за адресою: 14000, місто Чернігів, вулиця Магістратська, будинок 7.

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!