Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 серпня 2021 р.

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до проєкту документа державного планування – «Внесення змін до Генерального плану м. Чернігова та плану зонування території міста (зонінгу)»

Відповідно до статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості на офіційному вебпорталі Чернігівської міської ради (www.chernigiv-rada.gov.ua) у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Містобудівна документація» оприлюднено для громадського обговорення Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до проєкту документа державного планування – «Внесення змін до Генерального плану    м. Чернігова та плану зонування території міста (зонінгу)» (далі – Генеральний план).

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до проєкту Генерального плану просимо надавати у письмовій формі до 03.09.2021 включно до управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради на поштову адресу: вул. Коцюбинського, 82, м. Чернігів, 14000 або на електронну пошту: [email protected].

 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до проєкту документа державного планування – «Внесення змін до Генерального плану м. Чернігова та плану зонування території міста (зонінгу)»

 

Управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради   

                                                

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!