Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2019 р.

Внесення змін та доповнень до Програми розвитку електричного транспорту м. Чернігова на 2018-2022 роки

Внесення змін та доповнень до Програми розвитку електричного транспорту м. Чернігова на 2018-2022 роки

Керуючись   пунктом   22   частини   1   статті    26   Закону   України «Про  місцеве   самоврядування  в   Україні»,  статтею   8   Закону  України «Про міський електричний транспорт», з метою забезпечення належного рівня перевезень пасажирів міським електротранспортом, сталого функціонування електротранспорту та подальшого його розвитку, Чернігівська міська рада вирішила:

1.  Внести наступні зміни та доповнення до Програми розвитку електричного транспорту м. Чернігова на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 21 серпня 2018 року № 33/VII-3: додатки 1, 2 до Програми розвитку електричного транспорту м. Чернігова на 2018-2022 роки викласти у редакції відповідно до додатків 1, 2 до цього рішення.

2.Додатки 1, 2 до цього рішення є його невід’ємноючастиною.

3.Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків, виходячи з фінансових можливостей міського бюджету міста Чернігова на 2018 - 2022 роки, для виконання  заходівПрограми.

4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В. та на постійні комісії міської ради: з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку там енергозбереження (Антонов О.С.).

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!