Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2019 р.

Внесення змін до Програми комп’ютеризації закладів та установ освіти міста Чернігова на 2016-2020 роки

Внесення змін до Програми комп’ютеризації закладів та установ освіти міста Чернігова на 2016-2020 роки 

Відповідно до статті 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законів України “Про освіту”, “Про загальну середню освіту”, “Про дошкільну освіту”, “Про позашкільну освіту”, “Про Національну програму інформатизації”, керуючись Указом Президента України від 25.06.2013 року №344/2013 “Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року” та враховуючи необхідність оснащення закладів та установ освіти міста Чернігова сучасною комп'ютерною технікою, впровадження сучасних технологій, Чернігівська міська рада вирішила:

1. Затвердити зміни до Програми комп’ютеризації закладів та установ освіти міста Чернігова на 2016-2020 роки (далі – Програма), що додаються.

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків виходячи з фінансових можливостей міського бюджету міста Чернігова для виконання заходів Програми.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П. та постійну комісію міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.)

 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!