Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2019 р.

Затвердження змін до Програми забезпечення діяльності комунального підприємства «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради на 2018-2020 роки

Затвердження змін до Програми забезпечення  діяльності комунального підприємства «Муніципальна варта»  Чернігівської міської ради  на 2018-2020 роки

Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення дієвого контролю за станом благоустрою у місті, дотриманням Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова, затверджених рішенням Чернігівської міської ради від 31.08.2006 року, міська рада вирішила:

1. Затвердити зміни до Програми  забезпечення діяльності комунального підприємства «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради на 2018-2020 роки, що додаються.

2. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О.Ю.) передбачити фінансування видатків на виконання Програми та забезпечити фінансування в межах виділених асигнувань.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.

 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!