Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2019 р.

ПРОГРАМА розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2019–2021 роки

ПРОГРАМА розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2019–2021 роки

 

Сьогодні туризм виступає однією з високодохідних галузей господарювання, яка в сучасних умовах глобалізації безперервно та динамічно розвивається, сприяючи вирішенню цілого комплексу соціально-економічних проблем. Серед них: зайнятість населення, розвиток інфраструктури, питання охорони навколишнього середовища, популяризація природної та історико-культурної спадщини, а також розвиток міжнародного співробітництва.

Програма розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2019 –

2021 роки (далі – Програма) розроблена відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про туризм», Стратегії розвитку міста Чернігова на період до 2020 року (затвердженої рішенням міської ради № 14/VII-4 від 29 грудня 2016 року).

Запропонований документ – інструмент розвитку туристичної галузі міста Чернігова, узгоджений за ресурсами, виконавцями та термінами реалізації комплекс заходів, спрямованих на збільшення обсягів надання туристичних послуг за рахунок розширення в’їзного та внутрішнього туризму, важливого чинника культурного й духовного виховання громадян, підвищення рівня міжгалузевого співробітництва та визначення перспектив подальшого розвитку туристичної індустрії в місті.

Програмою визначено основні завдання, які сприятимуть розвитку туризму на прийдешні роки. Виконання цієї Програми стане послідовним продовженням роботи управління культури та туризму Чернігівської міської ради, суб’єктів туристичної діяльності, громадських організацій та діячів, наукових кіл міста Чернігів щодо створення умов для розвитку туризму відповідно до загальнодержавних пріоритетів.

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!