Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2019 р.

Програма боротьби з онкологічними захворюваннями у м. Чернігові на 2018-2021 роки

Програма боротьби з онкологічними захворюваннями  у м. Чернігові на 2018-2021 роки

Відповідно до підпункту 22 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою підвищення ефективності заходів з профілактики, раннього виявлення онкопатології, покращення рівня надання медичної допомоги хворим на злоякісні новоутворення, зниження інвалідизації онкологічних хворих, рівня смертності від раку, підтримки у реабілітаційний період, створення умов для продовження та поліпшення якості життя онкологічних хворих міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму боротьби з онкологічними захворюваннями у м. Чернігові на 2018-2021 роки (далі – Програма), що додається.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) щорічно при формуванні міського бюджету передбачати видатки у розмірах згідно з Програмою.

3. Управлінням міської ради: охорони здоров'я (Кухар В. В.), освіти (Білогура В. О.), капітального будівництва (Почеп В. І.), прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П. та постійну комісію міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.).


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!