Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2019 р.

Внесення змін до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки

Внесення змін до Програми сприяння  створенню ОСББ та підтримки будинків  ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вдосконалення механізму реалізації Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки, міська рада вирішила:

1. Внести зміни до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 28 квітня 2016 року № 7/VІІ-1 «Про Програму сприяння ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки» (далі – Програма), а саме:

1.1. Доповнити розділ 4 «Механізм реалізації Програми» абзацами наступного змісту:

«ОСББ (ЖБК) може письмово звернутися до постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та енергозбереження з обґрунтуванням необхідності збільшення фінансування з міського бюджету до 15,0 тис. грн. на одну квартиру при проведенні капітального ремонту будинку згідно з Програмою.

У випадку прийняття постійною комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та енергозбереження позитивного рішення щодо збільшення фінансування на проведення капітального ремонту будинку з міського бюджету до 15,0  тис. грн. на одну квартиру, ОСББ (ЖБК) надають відповідний пакет документів, передбачений вказаними вище умовами Програми.».

1.2. Викласти додаток до Програми в новій редакції, що додається. 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.).

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!